Edini proizvajalec sladoleda s certificiranimi brezglutenskimi izdelki | Stork naravni sladoledi
stork-logo-v2

Razvajanje v okusih narave s STORK sladoledi

V vlogi edinega slovenskega proizvajalca sladoleda s certificiranimi brezglutenskimi izdelki smo zavezani k zagotavljanju najvišjih standardov varnosti in kakovosti naših sladoledov. Certifikat, ki ga nosijo naši izdelki, s ponosom poudarja našo predanost brezglutenskim standardom.

Kaj pa to pomeni v praksi?

  1. IZBIRA CERTIFICIRANIH SUROVIN: Stremimo k uporabi certificiranih surovin brez glutena, kar pomeni natančno izbiro kakovostnih sestavin za naše sladolede.
  2. SODELOVANJE Z DOBAVITELJI: Tesno sodelujemo s stalnimi dobavitelji, da zagotovimo osveščenost o pomembnosti brezglutenskih surovin ter dosledno izpolnjevanje certificiranih standardov.
  3. ZAVEDANJE ZAPOSLENIH: Naši zaposleni so natančno seznanjeni s strogimi pravili, ki prepovedujejo vnos glutena v proizvodnjo, kar dodatno varuje brezglutensko integriteto naših izdelkov.
  4. LETNA KONTROLA IN PREGLED CERTIFIKATOV: Redno izvajamo letne kontrole in pregled dokumentacije ob obnovi certifikatov, kar zagotavlja stalno skladnost z brezglutenskimi standardi.
  5. STROG NADZOR NAD KRITIČNIMI TOČKAMI: Uveden imamo strog nadzor nad kritičnimi točkami v proizvodnji, kar zmanjšuje tveganje za kontaminacijo z glutenom.
  6. KEMIJSKE ANALIZE IZDELKOV: Naši izdelki so podvrženi stalnim kemijskim analizam, ki zagotavljajo brezglutensko varnost.
  7. NADZOR NAD DOBAVITELJI IN EMBALAŽO: Prav tako izvajamo strog nadzor nad dobavitelji in njihovimi surovinami ter embalažo, da ohranimo brezglutensko integriteto skozi celoten proces.
  8. NEPOSREDEN OBISK KUPCEV: Zagotavljanje informacij in osveščanje naših kupcev s pomenom brezglutenskih izdelkov ter njihovem pravilnem serviranju.
  9. NENEHNO IZOBRAŽEVANJE: Zavedanje osebja o pomembnosti brezglutenske varne proizvodnje. Nenehno izobraževanje zagotavlja, da so vsi zaposleni  v celoti ozaveščeni o pomembnosti brezlutenske proizvodnje. To vodi k doslednemu upoštevanju strogih standardov in postopkov.

NAŠA ZAOBLJUBA SO KAKOVOSTNE SUROVINE

Vse se začne in konča s kakovostnimi surovinami. Verjamemo, da je kakovost sladoleda neločljivo povezana s kakovostjo sestavin, ki jih uporabljamo. Vsak okus STORK sladoleda nosi zgodbo narave in truda, ki ga vlagamo v vsak lonček. Sodelujemo z dobavitelji, ki delijo našo predanost kakovosti, zato smo prepričani, da so naše sestavine vedno na najvišji ravni. Naša zaobljuba je jasna: zagotavljanje čistosti in pristnosti v vsakem okusu, ki ga ustvarimo.

ZAVEDANJE O BREZGLUTENSKIH IZDELKIH

Trend naraščajočega zavedanja o brezglutenskih izdelkih se povečuje. Ljudje postajajo vse bolj ozaveščeni o pomembnosti brezglutenske prehrane iz različnih razlogov, vključno z zdravjem, specifičnimi prehranskimi potrebami ter boljšim razumevanjem intolerance na gluten.

V podjetju STORK sledimo temu trendu že od samega začetka svojega delovanja leta 2016. Zavezani so k zagotavljanju izdelkov, ki podpirajo vašo vitalnosti in zdrav način življenja. Naša predanost brezglutenskim izdelkom zagotavlja, da lahko uživate v okusnem sladoledu brez kakršne koli skrbi.

SODELOVANJE O BREZGLUTENSKIH IZDELKIH

Ponosi in veseli smo na sodelovanje s Slovenskim društvom za celiakijo, katero presega zgolj poslovne vidike. S partnerstvom izražamo globoko predanost in podporo brezglutenske skupnosti. Članom društva nudimo posebne popuste ob nakupu naših izdelkov, kar je naš način izkazovanja za posameznike s celiakijo.

Skupaj ustvarjamo zavedno in gonilno skupnost, s katero z veseljem širimo koristne informacije in podporo na raznih skupnih dogodkih. Lani smo uspešno združili moči s predsednikom društva SDC – podružnica Podravje. G. Mitjo Kozarjem in pripravili edinstveno pogostitev članov društva z dogodkom »Pozdrav poletju«.

Z odprtimi rokami pozdravljamo prihajajoče dogodke, vas pa vabimo, da z nami okušate čudovite brezglutenske zgodbe iz narave.

 

Scroll to Top

Prijava na e-novice

lorem ipsum bla lorem ipsum bla lorem ipsum bla lorem ipsum bla.