SESTAVINE

Vsi naši sladoledi so iz kakovostnih sestavin, kar pomeni, da ne uporabljamo sestavin z gensko spremenjenimi organizmi. Naši dobavitelji mleka zagotavljajo najvišjo kakovost živil in so lastniki certifikatov “proizvedeno brez GSO”.

STORK Certifikati

“VARNOST IN SLEDLJIVOST SESTAVIN”

NAŠE ZAOBLJUBE KAKOVOSTI

Izključno najboljše sestavine

Posebno skrb smo namenili izbiranju ustreznih dobaviteljev, sestavin in strokovnih sodelavcev. Skupaj smo ustvarili sladoled, ki vam ga s ponosom ponujamo.

Brez dodatkov umetnih barvil, ojačevalcev arom ali konzervansov

Naši stari starši so radi rekli: “Hrana je zdravilo”.
Z odstranitvijo dodatkov iz družinske prehrane si prizadevamo zmanjšati ali potencialno odpraviti vplive škodljivih aditivov iz svojega družinskega življenja.
To je neprecenljivo!

Izdelki brez dodanega sladkorja

Za vse, ki zaradi izbire življenjskega stila ali pa zaradi zdravstvenih zahtev izbirajo izdelke z nizko vsebnostjo sladkorja, ponujamo sladolede “NO ADDED SUGAR”. Naši sladoledi iz linije ZERO
(brez dodanega sladkorja) so izjemnega okusa. Poskusite jih in se posladkajte brez slabe vesti!

Sladoledi brez glutena

Naši sladoledi se ponašajo s certifikatom “brez glutena” za užitek brez skrbi. Tako je zadovoljstvo v sladki pregrehi omogočeno vsem, ki zaradi zdravstvenih zahtev ali izbire življenjskega stila uživajo izdelke brez glutena.

Ponujamo tudi veganske izdelke

Naj vas prevzame kombinacija svežine in sladkobe. Vsem, ki ne želijo izbirati kompromisov med okusom in izbiro veganske prehrane, ponujamo linijo certificiranih veganskih sorbetov.

Le naravne sestavine brez GSO

Vsi naši sladoledi so iz naravnih sestavin, kar pomeni, da ne uporabljamo sestavin z gensko spremenjenimi organizmi. Naši dobavitelji sestavin zagotavljajo najvišjo kakovost živil in so lastniki certifikatov “proizvedeno brez GSO”.

 

Stork sladoledi

TVOJE ŽIVLJENJE, TVOJA IZBIRA

Ker spoštujemo tvoj edinstveni življenjski slog, smo pripravili tudi veganske sladolede ter sladolede, katerih osnova ni mleko. V našem naboru sladoledov imamo tudi brezglutenske sladolede, širok razpon okusov pa bo zaključil še tako prefinjeno kosilo ali večerjo.

Scroll to Top

Prijava na e-novice

lorem ipsum bla lorem ipsum bla lorem ipsum bla lorem ipsum bla.