O nas | Stork naravni sladoledi
stork-logo-v2

NAJBOLJŠE IZ NARAVE

Na štorkljo že od nekdaj gledamo kot na simbol rojstva in novega življenja. Ta čudovita ptica simbolizira nove začetke in nas navdihuje za nove podvige. Njeno ime temelji na grški etimologiji za materinsko ljubezen.

Štorklja poleg rojstva, materinstva in zaščite predstavlja tudi zvestobo, skrb, vzdržljivost in ustvarjalnost. V duhu materinske skrbi, ustvarjalnosti in zvestobe proizvajamo naše sladolede, ki so varna in predvsem zdrava opcija za naše najdražje.

ZGODBA O SLADOLEDU

Za zagotovitev resnično zdravju neoporečnega sladoleda, smo recepturo za sladoled STORK razvijali kar nekaj let.
Posebno skrb smo namenili izbiranju ustreznih dobaviteljev, sestavin in strokovnih sodelavcev. Skupaj smo ustvarili sladoled, ki vam ga s ponosom ponujamo.

NAŠE ZAOBLJUBE KAKOVOSTI

Izdelki brez dodanega sladkorja

Za vse, ki zaradi izbire življenjskega stila ali pa zaradi zdravstvenih zahtev izbirajo izdelke z nizko vsebnostjo sladkorja, ponujamo sladolede “NO ADDED SUGAR”. Naši sladoledi iz linije ZERO (brez dodanega sladkorja) so izjemnega okusa. Poskusite jih in se posladkajte brez slabe vesti!

Brez dodatkov umetnih barvil, ojačevalcev arom ali konzervansov

Naši stari starši so radi rekli: “Hrana je zdravilo”.
Z odstranitvijo dodatkov iz družinske prehrane si prizadevamo zmanjšati ali potencialno odpraviti vplive škodljivih aditivov iz svojega družinskega življenja. To je neprecenljivo!

SMO EVROPSKI PROIZVAJALEC EDINSTVENIH
SLADOLEDOV BREZ DODANIH ADITIVOV!

NOSILCI CERTIFIKATA IFS

Podjetja, ki želijo dokazati, da so živila, ki jih proizvajajo s svojo varnostjo in kakovostjo skladna najzahtevnejšim svetovnim merilom, lahko s pomočjo certifikata po standardu IFS Food pridobijo mednarodno veljavo. Je dokazilo, da naše podjetje zagotavlja varne in kakovostne izdelke.

Scroll to Top

Prijava na e-novice

lorem ipsum bla lorem ipsum bla lorem ipsum bla lorem ipsum bla.