Razvajanje v okusih narave s STORK sladoledi | Stork naravni sladoledi
stork-logo-v2

Razvajanje v okusih narave s STORK sladoledi

Okusna sladica za vaše brbončice

Ste že kdaj sanjali o popolnem poletnem razvajanju, ki združuje okuse narave in vas hkrati popelje na popotovanje razvajanja vaših brbončic? STORK sladoled vam omogoči kombinacijo doživetij ob vsaki priložnosti. Naši sladoledi so narejeni iz najkakovostnejših sestavin, brez umetnih dodatkov, ojačevalcev arom in konzervansov. Vse od borovničevih, jagodnih, bučnih, veganskih in brezglutenskih.

Ideja o edinstvenem sladoledu, ki jo je prinesla štorklja

Štorklja je simbol rojstva in novega življenja. Ta čudovita bela ptica s črnimi krili in oranžnim kljunom simbolizira nove začetke in nas hkrati navdihuje za nove podvige. Prevod štorklja je v angleščini STORK, iz kot izvira tudi ime za naše podjetje. Štorklja poleg rojstva, materinstva in zaščite predstavlja tudi zvestobo, skrb, vzdržljivost in neomejeno ustvarjalnost. Vsa ta simbolika je povezana z našimi edinstvenimi sladoledi, katere smo zvesto in kar nekaj časa pripravljali in razvijali ter jim dodajali ustvarjalno etiko, kar se kaže v raznolikosti okusov in kombinacij, ki navdihujejo še tako kompleksnega slado(ledo)kusca. 

Kje se skrivata ljubezen in kreativa do STORK sladoleda

Receptura za naše edinstvene sladolede se je razvijala kar nekaj let. Zagotoviti želimo pristno izkušnjo, ki vam bo v ustih pustil nepozaben okus, mehkobo, svežino in pa seveda poletno osvežilno sladico, katero bodo oboževali tudi otroci. Pomemben nam je celoten proces, zato želimo, da so vanj vključeni izbrani dobavitelji, sestavine in strokovni delavci, ki jim zaupamo. S skupnimi močmi smo ustvarili edinstven sladoled brez sestavin z gensko spremenjenimi organizmi, brez gluten, brez dodatkov, umetnih barvil, ojačevalcev arom in konzervansov. Na Teznem v Mariboru smo leta 2016 ustavili prostor, kjer vam danes lahko ponudimo najboljše iz narave.

Umetnost okusov

Danes vam ponosno predstavljamo pestro ponudbo STORK sladoledov!
Sladoledni užitki bodo večne klasike popeljali med okusi borovničevega, vaniljevega, čokoladnega in jagodnega sladoleda, medtem ko bodo tiste drzne popeljali med okuse ananasa, manga,  pistacije in domačega bučnega olja. Vse našteto pa še zdavnaj ni vse, kar vam STORK ponuja. Ker ste naši uporabniki na prvem mestu, radi prisluhnemo vašim željam. Naši STORK sladoledi so zato pakirani v praktičnih 125 ml lončkih, namenjenim za to-go sladice, in 500 ml družinsko pakiranje, ki bo razveselilo vso družino. Nismo pa pozabili tudi na zveste gostinske obrate, katerim nudimo pakiranja STORK v 4l banjici.

Lansko leto smo STORK asortima povečali z kar nekaj okusnimi kombinacijami. Kot novost smo vam ponudili okuse TWINS, dva okusa, združena v papirnat 500 ml lonček. Vsi trije TWINSI so prejemniki ZLATE in VELIKE ZLATE medalje AGRA 2023. Letošnjo sezono se je trojčku STORK (jagoda-vanilja, čokolada-vanilja, malina-bela čokolada) pridružila čisto nova kombinacija: borovnica-grški jogurt . Upamo, da ste pred tem doživeli že vsa STORK popotovanja!

STORK kvaliteta za najboljšo izkušnjo

Kot že omenjeno, imajo naši izdelki številne certifikate in se lahko pohvalimo, da smo trenutno edini proizvajalec sladoleda s certificiranimi izdelki brez glutena! Naraščajoč trend zaradi različnih razlogov, vključno z zdravjem, prehranskim potrebami ter boljšim razumevanjem intolerance na gluten. STORK to zavedanje širi že od samega začetka.

Od samega pričetka delovanja smo zavezani k temu, da vsako leto obnavljamo številne certifikate, katere širimo na nove proizvode. STORK sladoledi so brez gensko spremenjenih organizmov, prav tako smo tudi edini proizvajalec sladoleda v Sloveniji, registriranimi z AOECS znakom brez glutena. Vsi STORK sadni sladoledi (jagodni sladoled, mango sladoled, borovničev sladoled, malinin, jagodni in ananasov sladoled) so veganski, kar pomeni, da zajemajo širok spekter ljudi, katerim je prioriteta skrb za zdravje in okolje. Smo tudi ponosni nosilci certifikata po standardu IFS Food. Vas zanima, kaj to pomeni? Torej, da naše podjetja zagotavlja varne in kakovostne izdelke, katere ustrezajo najvišjim svetovnim merilom v varnosti.

Je STORK sladica res najboljša?

Mislimo, da so vam zgoraj omenjene informacije morale prinesti dovolj spoznanja o dogodivščinah edinstvenih okusov STORK sladoleda. Izbrani okusi vas čakajo v prodajalnah SPAR, INTERSPAR, HOFER.

Zagotovite si nepozabno izkušnjo s STORK sladoledi.

Scroll to Top

Prijava na e-novice

lorem ipsum bla lorem ipsum bla lorem ipsum bla lorem ipsum bla.