Stork sladoledi pozdravili poletje | Stork naravni sladoledi
stork-logo-v2

Stork sladoledi pozdravili poletje

15. 6. 2024 je Podružnica Slovenskega društva za celiakijo Podravje pripravila že 2. Pozdrav poletju v Bodifit caffeju v Mariboru.

Dogodka se je udeležilo kar 52 članov Slovenskega društva za celiakijo, poskusili pa so lahko kar 11 različnih okusov naših edinstvenih sladoledov: bučno olje, sočna jagoda, okusni lešnik, kraljevski mango, mogočna pistacija, tropska vanilija, vihrava borovnica, kremna mlečna čokolada, rajski kokos, sveži grški jogurt & limonina trava, slastna malina.

Pri STORKU smo zelo ponosni na široko paleto certifikatov, ki širokemu krogu potrošnikov omogočajo varno uživanje v sladkostih poletne osvežitve s sladoledom. Smo tudi edini slovenski proizvajalec sladoleda z uradno potrjenim asortimanom brez glutena. Še več: članom Slovenskega društva za celiakijo ob nakupu na sladolede STORK nudimo 20% (popust velja v prodajalni na sedežu družbe v Mariboru). ,

Veselimo se poletja in vas hkrati vabimo, da se nam pridružite tudi prihodnje leto, v juniju 2025, na že 3. Pozdravu poletju.

Scroll to Top

Naš sladoled zdaj tudi v Spar, Interspar in Hofer trgovinah!

Z veseljem vas obveščamo, da je naš sladoled zdaj na voljo v poslovalnicah Spar, Interspar in Hofer. Veselimo se, da bomo lahko z našimi sladoledi razveseljevali še več ljubiteljev sladkih užitkov po vsej Sloveniji. Obiščite najbližjo trgovino in se prepustite odličnim okusom našega sladoleda.

Prijava na e-novice

lorem ipsum bla lorem ipsum bla lorem ipsum bla lorem ipsum bla.