KAKO JE NASTAL STORK?

Na štorkljo že od nekdaj gledamo kot na simbol rojstva in novega življenja. Ta čudovita ptica simbolizira nove začetke in nas navdihuje za nove podvige. Njeno ime temelji na grški etimologiji za materinsko ljubezen. 

Štorklja poleg rojstva, materinstva in zaščite predstavlja tudi zvestobo, skrb, vzdržljivost in ustvarjalnost. V duhu materinske skrbi, ustvarjalnosti in zvestobe proizvajamo naše sladolede, ki so varna in predvsem zdrava opcija za naše najdražje.

Stork sladoledi

ZGODBA O NARAVNEM SLADOLEDU

Za zagotovitev resnično naravne izkušnje in zdravju neoporečnega sladoleda, smo recepturo za sladoled Stork razvijali kar nekaj let.
Posebno skrb smo namenili izbiranju ustreznih dobaviteljev, sestavin in strokovnih sodelavcev. Skupaj smo ustvarili sladoled, ki vam ga s ponosom ponujamo.

SMO EVROPSKI PROIZVAJALEC EDINSTVENIH NARAVNIH SLADOLEDOV BREZ DODANIH ADITIVOV!

NOSILCI CERTIFIKATA IFS

Podjetja, ki želijo dokazati, da so živila, ki jih proizvajajo s svojo varnostjo in kakovostjo skladna najzahtevnejšim svetovnim merilom, lahko s pomočjo certifikata po standardu IFS Food pridobijo mednarodno veljavo. Je dokazilo, da naše podjetje zagotavlja varne in kakovostne izdelke.

PODPIRAMO LOKALNO GOSPODARSTVO

Skrbimo za ohranjanje gospodarstva, zato dajemo pri izbiri dobaviteljev prednosti manjšim podjetjem, ki imajo zagotovljeno neoporečno in certificirano pridelavo. Večina naravnih sestavin, uporabljenih v sladoledih Stork prihaja iz slovenskih podjetij. V veselje nam je omogočati razvoj družbe in spodbujati zdrav način življenja.

“SMO PODJETJE, KI POUDARJA DRUŽBENO ODGOVORNOST”

Scroll to Top

Prijava na e-novice

lorem ipsum bla lorem ipsum bla lorem ipsum bla lorem ipsum bla.